Norsk Synergi AS | Bransjeløsninger - portal for ERP og CRM-systemer tilpasset bransje - Norsk Synergi AS

Bransjeløsninger – portal for ERP og CRM-systemer tilpasset bransje

Publisert av  på 
May 26, 2014

Bransjeløsninger er en portal som finnes både i Norge og Sverige. Portalen virker som et informasjonsområde for potensielle kunder av Microsoft Dynamics produkter. Portalen ble startet opp av PDC Sweden AB i samarbeid med Microsoft fordi de mente at det var vanskelig for interesserte å finne frem til løsninger som passet deres bransje.
fingre på tastaturet til en laptopPartnere har mulighet til å annonsere for sine bransjespesifikke løsninger. Det er tilrettelagt for at man kan legge ved et kundecase i form av en artikkel eller video. Kundereferanser har stor verdi for potensielle kunder og er en nyttig måte å avgjøre om man har funnet en god mulig løsning for sin virksomhet. Det er lagt opp til et oversiktlig grensesnitt slik at den besøkende enkelt kan navigere seg frem til sin bransje og finne alternativer.

Den svenske versjonen ble startet i 2012 og har utviklet seg positivt med gjennomsnittlig 30 besøkende på hverdager, noe lavere i helger og ferier. Det finnes tilgjengelige løsninger for 32 forskjellige bransjer, blant annet næringsmiddel, transport og finans, service og industri. Det er totalt registrert cirka 74 løsninger.

I Norge startet Bransjeløsninger tidligere i år og har brukt samme modell som i Sverige. Det er i dag 15 Microsoftpartnere som annonserer på siden med 34 løsninger. Trafikken har også her utviklet seg positivt og det er mellom 10 og 15 besøkende hver dag.

Besøkende på begge sider er av høy kvalitet med over tre sidevisninger og 2 minutter pr. besøk. Erfaringer fra både Sverige og Norge viser at de besøkende som klikker seg videre til en partnerside er genuint interesserte og oppfattes som et verdifullt og kvalifisert lead hos partneren. I løpet av noen uker i Sverige ble det målt cirka 700 besøkende i februar, av disse var det nesten 550 som trykket seg videre til en partner.Knapp hvor det står skrevet Abonner på vårt nyhetsbrev - Trykk her!

På den svenske siden er det startet en blog som gir nyttig informasjon om forretningssystemer. Bloggen vil være med på å drive mer trafikk til portalen. Det er også aktuelt å starte en blog på de norske sidene.

Trafikken drives ved hjelp av annonsering i trykte medier og optimalisering for søkemotorer og annonsering hos Google. Halvparten av de besøkende til den svenske siden kommer fra Google fordelt med omtrent en halvpart hver på organisk og betalt søk.

PDC har ambisjoner om å videreføre modellen for flere forskjellige bransjer.

Norsk Synergi er representert med tre løsninger på den norske portalen.

 

Få lignende informasjon ved å abonnere på mailutsendelsen Synerginytt. Meld deg på her!

Om

1 Kommentar

på Bransjeløsninger – portal for ERP og CRM-systemer tilpasset bransje.
  1. […] Noen ERP-systemer er generelle og støtter en rekke bransjer, mens andre er spesifikke for enkelte bransjer. Begge leire leverer gode ERP-systemer. Sørg for å undersøke at ERP-systemet du velger har god […]

Legg igjen kommentar

Dine tilbakemeldinger er nyttige for oss. Din email vil ikke bli vist.