Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX gir fullstendig oversikt over alle ressurser og kunder.

Optimaliser driften

Microsoft Dynamics AX er et ledende ERP-system som gir deg og din organisasjon tilgang til kontinuerlig oppdatert virksomhetskritisk informasjon. AX har blant annet funksjonalietet for:

  • Økonomistyring
  • Business Intelligence og rapportering
  • Supply Chain Management
  • Prosjektstyring og regnskap
  • Produksjon

Ved fullstendig oversikt og kontroll kan du raskt ta hånd om utfordringer og øke virksomhetens profitt.

Oversikt. Overalt.
flipview_slide3

Behold oversikten i farta! Arbeid hvor som helst!

Innebygget bransjefunksjonalitet

For organisasjoner innen produksjon, distribusjon, retail, tjenesteytende næring og offentlig sektor vil AX allerede ha spesifikk funksjonalitet rett ut av boksen.

Personalstyring

Gir deg en tydelig oversikt over alle dine ansatte.

Hvor er...

Alt du leter etter finner du i Dynamics AX. Du vil raskt kunne få status på kunder, ressurser, medarbeidere, salg, ordre, innkjøp og mer.

Fornøyde kunder, kjappere

Med spesialtilpassede systemer vil prosesser gå raskere, og kostnader bli redusert.

Økt profitt

Når du har komplett oversikt er det enkelt å finne og løse utfordringer i virksomheten. En effektiv organisasjon gir økt profitt.

Finn målgrupper

Med Dynamics AX får du mulighet til å analysere dine kunders handlinger. Dette gir deg muligheten til å målrette kundeaktiviteter.

Tilpasset deres næring

Microsoft Dynamics AX gir utviklere mulighet til å bygge moduler spesialtilpasset spesifikke næringer.
Et velkjent brukergrensesnitt

Microsoft Dynamics AX gir en velkjent og brukervennlig løsning som fungerer på samme måte som, og sammen med Microsofts produktivitetsløsninger. Med Microsoft kan du bygge opp virksomheten på en samlet løsning som støttes opp med forskning, utvikling og innovasjon.

shnake
Norsk Synergi som partner

Norsk Synergi har levert IT-løsninger siden 1994, og har skreddersydd tjenester til et stort antall kunder over hele Norge. Våre løsninger er ofte avanserte og komplekse, men derimot bruken skal ikke være kompleks. Vi har alltid fokus på å levere tjenester som er både effektive og brukervennlige.

Vi utvikler ordninger som er spesialtilpasset kundenes behov. Og med disse ordningene  kan vi garantere deg at du blir i stand til å hente ut mer fra din virksomhets aktivitet.

Vil du lese mer om Dynamics AX?