Fiskeindustri

Følg fisken fra hav til tallerken

Fisken og sluttkunden i fokus

Norsk Synergi har utviklet en egen modul for virksomheter som driver med fiskeindustri. Vi har hatt en rekke kunder som har ønsket å gjøre denne prosessen enklere, og vi er nå eksperter på dette feltet.

Med våre systemer vil du kunne følge fisken fra fangsten på dypt vann, til sluttkundens middagsbord. Vi tilbyr en fullstendig løsning som dekker alt fra integrasjon mot Norsk Lastbærer Pool, til fangstdatabasen i EU.

Ved bruk av effektive, velprøvde og optimaliserte IT-løsninger vil virksomheten oppleve høyere lønnsomhet og fornøyde kunder samtidig som alle krav fra myndigheter blir oppfylt.

Fishnettet copy

Tilpasset deres næring

Vi bygger videre på deres systemer og spesialtilpasser det for deres virksomhet.

Sporingsfunksjonalitet

Vår modul har støtte for nødvendig sporing av produkter.

Fangstdatabasen i EU

Fangstdatabasen i EU gir automatisk sertifikat i retur fra EU om at fisken er lovlig fanget. Dokumentet er nødvendig for importør som må vise dette ved fortolling.

Salg og innkjøp

Tilpasset norske standarder og ekstrakostnader.

Fraktbrev

Utskrift av fraktbrev i henhold til norsk standard.

Rutestyring

Bestem hvilke kunder som skal kjøres på samme rute.
Vi bruker Microsoft Dynamics AX

Våre løsninger er utviklet for Microsoft Dynamics AX. Dette er en fullstendig ERP-løsning som gir deg helhetlig oversikt over din virksomhet.

shnake
Norsk Synergi som partner

Norsk Synergi har levert IT-løsninger siden 1994, og har skreddersydd tjenester til et stort antall kunder over hele Norge. Våre løsninger er ofte avanserte og komplekse, men derimot bruken skal ikke være kompleks. Vi har alltid fokus på å levere tjenester som er både effektive og brukervennlige.

Vi utvikler ordninger som er spesialtilpasset kundenes behov. Og med disse ordningene  kan vi garantere deg at du blir i stand til å hente ut mer fra din virksomhets aktivitet.