Norsk Synergi AS | Ny webside og blog! - Norsk Synergi AS

Ny webside og blog!

Publisert av  på 
May 7, 2014

Vi er glade for å lansere våre nye websider samtidig med vår første blogpost.

 

Websidene er designet for å kunne gi interesserte og potensielle kunder kortfattet informasjon om hva vi leverer. Som det fremgår av sidene er Norsk Synergi spesialisert på leveranser av ERP-systemet Microsoft Dynamics AX. Vi har utviklet en rekke spesialtilpasninger for spesifikke bransjer. Dette sammen med AX allerede integrerte bransjetilpasninger gjør at vi er i stand til å tilby et solid produkt med den nødvendige ekspertisen.

 

Bloggen vår vil være den levende delen av websidene. Det er vårt mål å bruke bloggen til å gi generell informasjon om ERP-systemer, blant annet: Hva er et ERP-system? Hva må man passe på når man implementerer et ERP-system? Viktige forberedelser før anskaffelse osv. De fleste har vel hørt om ERP-prosjekter som har gått forferdelig galt, vi vil skrive om dem, men også om suksesser.

 

LinkedIn, Twitter og Facebook vil vi i tillegg til å dele nytt fra bloggen også dele annen informasjon som vi selv leser og har glede av. Vi gleder oss til denne nye fasen i Norsk Synergis historie og håper du vil følge med oss.

Om

Legg igjen kommentar

Dine tilbakemeldinger er nyttige for oss. Din email vil ikke bli vist.